Despre Midea

Despre Midea

Midea Home Appliances, companie fondata in 1968, ofera una dintre cele mai complete game de produse din industria de electrocasnice, fiind specializata in echipamente pentru tratarea aerului (solutii de aer conditionat pentru proiecte rezidentiale si comerciale), refrigerare, masini de spalat, electrocasnice mari pentru bucatarie si gatit, electrocasnice mici, echipamente pentru racirea si incalzirea apei, echipamente pentru ingrijirea pardoselilor si corpuri de iluminat.

Midea este unul din cele 10 branduri ale grupului de firme Midea – o companie internationala high-tech de top, care ocupa pozitia 245 in 2022 Global Fortune 500. Curicula Midea Group depaseste domeniul electrocasnicelor si cuprinde piloni de business precum echipamente HVAC, robotica si automatizari, case inteligente si IoT, precum si sisteme logistice inteligente si productia de componente. Toate ramurile de business ale Midea urmaresc un crez comun: #HumanizingTechnology / #UmanizareaTehnologiei.

150,000+

Angajati

200+

Tari

$41.44 B

Venituri totale

288

Fortune Global 500

Midea crede in furnizarea de solutii surprinzator de prietenoase pentru utilizator, prin abordari axate pe consumator si canalizate pe solutionarea problemelor. Mergem mai presus si dincolo de orice pentru viitor, explorand si inventand in mod continuu, pentru a raspunde mereu cerintelor dinamice ale clientilor nostri.

Cele 34 de centre globale de productie ale Midea, in care lucrează peste 150,000 de angajati din peste 200 de tari, au contribuit la obtinerea in 2020 a unei cifre de afaceri care depaseste 41.4 mld. USD. Angajamentul ferm al Midea pentru cercetare si dezvoltare se traduce prin crearea a 28 de centre globale de inovare si detinerea a peste 62,000 de patente autorizate.

Distinctii si Recunoastere

In fiecare an, Midea castiga peste 40 de premii pentru design la diverse evenimente globale, precum reddot, iF si Good Design Award!

*Sursa: “Euromonitor International (Shanghai) Limited; Consumer Appliances 21ed, retail volume sales in units, 2020 data”