Breezeless E

Raport de Economisire a Energiei

Tehnologia de inalta precizie pentru detectia puterii consumate poate identifica amprentele consumului energetic, poate depista cauzele consumului ridicat de energie si poate sugera actiuni personalizate de reducere a consumului, prin aplicatia MSmart Home.

Tehnologie de Invatare Inteligenta pentru Extra Economie de Energie

Pentru Confort Eco, Midea Breezeless E, in mod inteligent, poate prevedea si realiza cel mai eficient program de functionare din punct de vedere energetic, cu o rata suplimentara de economisire a energiei de pana la 20%.

Curba Inteligenta de Functionare pe Timpul Somnului

Pentru a mentine un climat confortabil in timpul somnului, Midea Breezeless E poate ajusta temperatura automat, urmarind setarile avansate din aplicatia MSmart Home.

Cool Flash Plus – Racire Rapida Extra

Tehnologia Midea Cool Flash Plus iti poate conduce casa catre racire instanta. Prin eliberarea unui un volum de aer generos si a unui flux de aer amplu, temperatura intregii camere poate fi redusa cu 6.3oC in 10 minute.

Tehnologie Breezeless

Structura TwinflapTM cu 5013 mini-orificii transforma fluxul de aer puternic in mii de fascicule de aer care dau senzatia unei atingeri usoare de racoare.

Heat Flash – Incalzire Rapida

Prin fluxul de aer cald, rapid si puternic, tehnologia Heat Flash incalzeste intreaga camera intr-un timp foarte scurt. Temperatura incaperii poate creste cu 10.4oC in 10 minute.

Air Magic+

Ionii negativi generati de Air Magic+ inhiba activitatea bacteriilor (inclusiv a Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus si H1N1) si le distrug.

Curatare cu sterilizare

Tehnologia de auto-curatare in 4 pasi, la temperatura de pana la 56oC, purifica in profunzime evaporatorul aparatului de aer conditionat, pastrand aerul furnizat curat si proaspat.

Tehnologia Over-The-Air

Tehnologia OTA poate permite echipamentului sa realizeze actualizarea cu software nou, prin reteaua wireless. Astfel, Midea Breezeless E poate realiza in mod continuu imbunatatirea produsului, optimizarea functionala si mentenanta preventiva.

Breezeless
Model: MSCB1BU-09HRFN8-QRD1GW
  • Matrice cu mini-orificii
  • TwinFlap™
  • Design “Clepsidra”
Breezeless
Model: MSCB1BU-12HRFN8-QRD1GW
  • Matrice cu mini-orificii
  • TwinFlap™
  • Design “Clepsidra”