Xtreme Fresh

Inverter QuattroTM cu Frecventa Ridicata

Inspirat de robustetea si viteza motoarelor pentru masinile de curse, compresorul inverter utilizat pentru seria BreezeleSS+ ajunge de la 0 la 65Hz in 6 secunde si, odata ce atinge aceasta frecventa, isi mentine performantele stabile. “Inima” aparatelor BreezeleSS+, Inverter Quattro™ da posibilitatea obtinerii unor efecte puternice de racire, asa cum nu au mai fost pana acum.

Intelligent Dusting Switch

Pe langa paletele ventilatorului cu design special, motorul DC al unitatii exterioare are capacitatea de a se roti in sens invers, pentru a se debarasa de nisipul si praful din exterior, asigurand curatenia aparatului si functionarea corespunzatoare, indiferent de conditiile de mediu.

Filtrare Dubla

Sistemul de Filtrare Dubla elimina cu minutiozitate substantele nocive, in doi pasi succesivi, asigurandu-va aer proaspat si curat.

Auto-curatare cu sterilizare

Prin procesul de sterilizare la 56°C, care dureaza cel putin 30 de minute, bacteriile sunt distruse in mod eficient. Ventilatorul se roteste in sens invers, eliminand condensul si prevenind dezvoltarea micro-organismelor si a mucegaiului.

Stetilizare prin lampa UV

Lampa UV incorporata asigura curatarea aparatului de aer, de la interior. Prin activarea functionarii acesteia, partile interne ale unitatii interioare sunt sterilizate, eliminand virusii si bacteriile.

Control inteligent prin Wi-Fi

Descoperiti MideaAIR si conectati-va oricand si de oriunde la viata de acasa. Trebuie doar sa descarcati aplicatia MideaAIR pentru a controla aparatul dumneavoastra MIDEA mai usor, mai inteligent si mai confortabil, aducand la indemana functii versatile. Ajutati-va copiii si parintii sa se bucure de aer conditionat chiar si atunci cand nu sunteti langa ei.

Tehnologie ThermoStatic – racoare constanta, randament maxim

Datorita controlului precis al microcipului Inverter QuattroTM, aparatele MIDEA pot mentine in mod eficient temperatura constanta si confortabila, cu variatii de maxim +/- 0.5°C, prin ajustarea vitezei compresorului si eliminarea pornirilor si opririlor repetate, consumatoare de energie.

GearShift

Aparatele de aer conditionat MIDEA inverter ofera trei optiuni pentru consumul de energie: 50%, 75% și 100%. Cand este deja suficient de racoare, puteti alege un nivel de putere mai scazut, prin apasarea butonului GEAR de pe telecomanda, economisind astfel energie si reducand amprenta de carbon a casei dumneavoastra.

Flux de Aer Directionat Confortabil

Evitati ca fluxul de aer sa bata direct spre dumneavoastra prin activarea functiei Breeze away, care va ajusta imediat directia acestuia.

Follow Me

Pastreaza telecomanda aproape de tine si activeaza functia “Follow Me”, iar telecomanda va auto-calcula setarile care sa asigure un flux de aer suficien de rece sau cald, functie de temperatura detectata.

Xtreme Fresh
Model: MSAGAU-09HRFN8-QRD0GW
 • Carcasa Diamond-edge
 • Filtrare Dubla
 • Sterilizare prin lampa UV
Xtreme Fresh
Model: MSAGBU-12HRFNX-QRD0GW
 • Carcasa Diamond-edge
 • Filtrare Dubla
 • Sterilizare prin lampa UV
Xtreme Fresh
Model: MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW
 • Carcasa Diamond-edge
 • Filtrare Dubla
 • Sterilizare prin lampa UV
Xtreme Fresh
Model: MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW
 • Carcasa Diamond-edge
 • Filtrare Dubla
 • Sterilizare prin lampa UV